Grupp-paddling SUP – Nybörjare steg 2

Datum/Tid
Date(s) - tisdag, 25 juni
18:00 - 19:30

Plats
Norrviken Sollentunakanot

Kategorier


TA DIN PADDLING ETT STEG TILL!

Gruppaddling Nybörjare steg 2 riktar sig till sig som paddlat SUP några gånger tidigare och nu vill ta din paddling till nästa nivå. Vi fortsätter i samma lugna tempo som under motionspaddlingen men fokuserar ännu mer på paddlingsteknik och balansövningar.

Perfekt för dig som vill ha lite mer utmaning eller för dig som vill börja träna med brädan. Ta med familj och vänner och följ med på sommarens härligaste kvällstur! Vi paddlar i ett tempo där alla kan följa med.

Gruppen på ca 10 personer paddlar tillsammans med våra strålande instruktörer en tur på ca en timme. Innan hålls en grundläggande genomgång och på vattnet varvar ni aktiv paddling med olika roliga övningar och moment.

Efter paddlingen finns det också alltid möjlighet att testa olika typer av brädor för dig som är intresserad. Vi har med alla olika modeller för provpaddling; uppblåsbara & hårda, allround-brädor & touring-brädor.

All utrustning ingår – bräda, paddel, flytväst & leash och kostnaden är 250 kr. Betalning sker på plats.

Boka din plats för en jättetrevlig kväll tillsammans med oss! Bokningen öppnar en vecka innan kursen startar. Du kan max boka in 5 person / bokning

Missa inte att lägga upp dig på vår mejl-lista för att bli uppdaterad om när bokningen öppnar.

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.