SUP-paddling

Privatkurs SUP

Ta din paddling till nästa nivå!

Boka in en privatkurs med en av våra proffsiga instruktörer och få en komplett och personlig lektion i SUP.

Privatkurserna vänder sig till alla – nybörjare som knappt stått på en SUP tidigare och mer erfarna paddlare som testat SUP ett tag och är redo att ta sin paddling till nästa nivå.

Under kursen kombineras aktiv paddling med roliga och utmanande balans- och teknikövningar. Instruktören tipsar dessutom om hur man kan fortsätta träna med brädan och berättar om olika typer av brädor. Kursen anpassas såklart efter dina önskemål. Vi har många instruktörer med olika intressen och kompetenser och ser till att matcha dina ambitioner med en passande instruktör.

För dig som är nybörjare är en privatkurs en perfekt introduktion. Låt oss hjälpa dig igång! Här lär du dig SUP från grunden och får en jättebra start för att kunna fortsätta på egen hand. Under kursen får du lära dig om alltifrån paddlingsteknik till säkerhet och utrustning.

För dig som redan kan paddla är en privatkurs ett perfekt sätt att ta din paddling till nästa nivå. Instruktören öppnar dörrar till olika typer av paddling och hjälper dig förbättra din teknik. Du får bland annat lära dig att använda rätt muskelgrupper för att öka paddla mer effektivt och öka din prestation.

Boka en privatkurs för dig själv och någon du tycker om.

All utrustning ingår: bräda, paddel, flytväst & leash.

Kostnad: 1495 kr för 1 eller 2 personer. Därefter 450 kr per person. Betalning sker på plats, swish eller kontakt.

Plats: Strandpromenaden 2, 192 66 Sollentuna. Sollentuna Kanotsällskap.

Vi ses i sommar! 

Få mail om våra paddlingar, kurser och event

 Lägg till din adress till listan och få mail om våra paddlingar "kajak & SUP".

Var god vänta

Tack för att du prenumererar!